Israeli Fitness Model Girl AVITAL COHEN ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Female Fitness Motivation @ IsraelAvital Cohen ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ – Israeli fitness model and Instagram star who has amassed more than 800,000 followers and growing. She became the owner and designer of the Gym Girl Glam apparel line. She has always led a very active and healthy lifestyle and has worked out six days a week to maintain her figure. She was featured as “Girl of the Week” for Europe’s largest men’s self improvement website, Msicollege. She was born and raised in Israel. She and Aviana Grae are both recognized fitness models who’ve established themselves on Instagram. Birthday: September 3, 1995

โ€ ๐Ÿ˜๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธAVITAL COHEN โ€FITNESS MODEL๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ โ€ ๐Ÿ‘Owner & Designer at @GymGirlGlam Turn On Post Notifications โ†—๏ธ โ€[email protected]๐Ÿ“ง

The channel contains unique video fitness models. All videos of famous fitness girls in one video. All videos are created for fans of fitness girls and advertise their official profiles in social networks. Our channel helps to promote fitness and motivate girls to beauty.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *