ISRAEL SPECIAL | #DAY1 FITNESS 20MIN WORK OUT #5 (GIEL DE WINTER STUKTV)Deze week heb ik een speciale video voor jullie. Samen met Giel van StukTV vloog ik naar Tel Aviv (Israel) om daar een korte work-out video op te nemen. Planks, pull-ups, push-ups, squats, het bijzondere is dat we puur en alleen trainen met ons eigen lichaamsgewicht. Dus deze work-out kan je altijd en overal doen! ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE!
Binnenkort is ons hele avontuur met Wander in Tel Aviv te zien op www.wander.network Mis het niet!

Kijk om de week op zaterdag om 17:00 en elke maandag om 14:00 een nieuwe aflevering!

—————————————-­———————-
Tof dat je kijkt naar DAY1! DAY1 is een Sport & Lifestyle kanaal speciaal gemaakt voor mannen die meer willen weten over sporten, tips&tricks en een gezonde levensstijl met soms een knipoog (JA! We trekken allemaal wel eens een kroket uit de muur!). Om de week op zaterdag kan je hier sport video’s bekijken waarin ik met een bekende Nederlander de gym induik. Afgelopen zaterdag was dat met de flamboyante DJ Tony Junior! We weten dat hij een aardig plaatje kan draaien, maar hoe staat het met zijn gym-skills? Check de video op mijn kanaal!
—————————————-­———————-

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA:

Snapchat: JayJay Boske

-~-~~-~~~-~~-~-
Is RAPPER SJORS sterker dan JAYJAY BOSKE?

-~-~~-~~~-~~-~-

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *